rulada napolitane
Ingrediente pentru Rulada de napolitane cu crema de nuca de cocos
- 2 foi de napolitane
- 400 gr biscuiti simpli
- 1 cana de zahar
- 250 ml apa
- 1 praf de vanilie
- 50 gr unt
Ingredienete crema de nuca de cocos pentru Rulada de napolitane
- un pahar de zahar
- 5 linguri de apa
- 150 gr unt
- 170 gr lapte praf
- 50 – 60 gr nuca de cocos
Preparare strat de biscuiti pentru Rulada de napolitane si crema de nuca de cocos
Biscuitii se macina . Intr-o cratita se pune cana de zahar si se caramelizeaza . Apoi se stinge cu apa si se lasa sa fiarba pana ce se topeste caramelul . Se adauga zaharul vanilat si untul si se lasa sa dea cateva clocote . Siropul de caramel se toarna fierbinte peste biscuitii macinati .
Compozitia de biscuiti se imparte in doua si se intinde calda peste cele doua foi de napolitane.
Preparare crema de nuca de cocos pentru Rulada de napolitane
Zaharul se pune intr-o cratita cu cele 5 linguri de apa si se pune la fiert . Dupa ce s-a topit zaharul se adauga untul si laptele praf . Se amesteca continuu sa nu se faca cocoloase si apoi se adauga si nuca de cocos . Se amesteca continuu pana ce compozitia se ingroasa . Crema de nuca de cocos se intinde calda peste stratul de biscuiti asezat pe foile de napolitane .
Incepeti si rulati foile de napolitane stans . Datorita faptului ca puneti cele doua compozitii calde , foile de napolitane se vor inmuia si se pot rula usor.
Ruladele de napolitane cu crema de nuca de cocos se lasa la rece cateva ore , apoi le puteti felia .

Ingrediente pentru Rulada de napolitane cu crema de nuca de cocos
- 2 foi de napolitane
- 400 gr biscuiti simpli
- 1 cana de zahar
- 250 ml apa
- 1 praf de vanilie
- 50 gr unt
Ingredienete crema de nuca de cocos pentru Rulada de napolitane
- un pahar de zahar
- 5 linguri de apa
- 150 gr unt
- 170 gr lapte praf
- 50 – 60 gr nuca de cocos
Preparare strat de biscuiti pentru Rulada de napolitane si crema de nuca de cocos
Biscuitii se macina . Intr-o cratita se pune cana de zahar si se caramelizeaza . Apoi se stinge cu apa si se lasa sa fiarba pana ce se topeste caramelul . Se adauga zaharul vanilat si untul si se lasa sa dea cateva clocote . Siropul de caramel se toarna fierbinte peste biscuitii macinati .
Compozitia de biscuiti se imparte in doua si se intinde calda peste cele doua foi de napolitane.
Preparare crema de nuca de cocos pentru Rulada de napolitane
Zaharul se pune intr-o cratita cu cele 5 linguri de apa si se pune la fiert . Dupa ce s-a topit zaharul se adauga untul si laptele praf . Se amesteca continuu sa nu se faca cocoloase si apoi se adauga si nuca de cocos . Se amesteca continuu pana ce compozitia se ingroasa . Crema de nuca de cocos se intinde calda peste stratul de biscuiti asezat pe foile de napolitane .
Incepeti si rulati foile de napolitane stans . Datorita faptului ca puneti cele doua compozitii calde , foile de napolitane se vor inmuia si se pot rula usor.
Ruladele de napolitane cu crema de nuca de cocos se lasa la rece cateva ore , apoi le puteti felia .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu