Ingrediente:
1kg ciuperci champignon
1 legatura patrunjel verde
3-4 catei usturoi
1 ceapa
100 ml ulei
sare,
piper delikat dupa gust
1 legatura patrunjel verde
3-4 catei usturoi
1 ceapa
100 ml ulei
sare,
piper delikat dupa gust
Preparare:
Curatam ciupercile si apoi le spalam dupa care le taiem felii.
Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei. Adaugam ciupercile
feliate apoi condimentam cu sare si un pic de delikat. Amestecam pana
ciupercile lasa zeama.
Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam si usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat si piper macinat dupa gust. Se mai lasa pe foc pana scade complet zeama lasara de ciuperci.
Se poate servi si alaturi de orez fiert cu o salata de legume dupa placul fiecaruia
Pofta Buna! ! ! !
Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam si usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat si piper macinat dupa gust. Se mai lasa pe foc pana scade complet zeama lasara de ciuperci.
Se poate servi si alaturi de orez fiert cu o salata de legume dupa placul fiecaruia
Pofta Buna! ! ! !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu